Van Zet Staalconstructies

Staalhard de beste!

Kwaliteit door vakwerk

Wij zijn toeleverancier van producten van staal, met name staalconstructies in elke gewenste vorm. Voor nationale en internationale ondernemingen doen wij kleine projecten van 20 tot grote projecten van 500 ton staal. Om dit te vervaardigen hanteren wij constructiewerkzaamheden zoals: Lassen, knippen, verspanen zoals draaien en frezen, buigen, boren en zagen. Eén van onze effeciente oplossingen is de grote boormachine die door geavanceerde computergestuurde techniek gaten boort in stalen binten tot wel 20 meter!

Qua staal zijn er geen grote verschillen in kwaliteit. De kwaliteit van een goede constructie wordt voornamelijk bepaald door de manier van hoe de verbindingen aan elkaar gelast zijn. Onze vakmensen zijn harde werkers, doortastend en streven naar perfectionisme. Dat maakt dat wij een stalen constructie leveren van een excellente kwaliteit.

Staalconstructie

Wij kunnen je helpen met

Boren

Boren

Lassen

Lassen

Frezen

Waarom kiezen voor ons?

Door onze interne korte lijnen kunnen wij snel schakelen wat flexibiliteit creeert die de service ten goede komt. In combinatie met ervaring en kwaliteit maakt dat ons een betrouwbare partner.

Hoge kwaliteit

Onze kwaliteit zit in de verbindingen die gelast worden door onze vakmensen.

Ervaren

Al 50 jaar mee bewogen met alle veranderingen op technisch gebied.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag of opmerkingen gericht aan één van onze oplossingen? We staan u graag te woord via mail, telefoon of komen bij u langs.