Van Zet Bouw

Bouwen op vertrouwen!

Particulier en bedrijven

Particulieren en bedrijven in kleine en grootschalige projecten begeleiden wij graag van Zet tot Af! Wij hebben korte lijnen met de producenten van de ruw constructies en de fijne afwerking, namelijk Van Zet Staal en Van Zet Aluminium. Hierdoor maken wij gebruik van hoogstaande geavanceerde technieken, leveren scherpe prijzen en kunnen snel schakelen qua levering. Hierdoor kunnen wij effectief bouwen en dat is altijd merkbaar in de prijs!

Over ons

Wij kunnen je helpen met

Zakelijk

Bedrijfspanden bouwen of verbouwen doen wij voornamelijk in de kantoorbranche, sportscholen, wellness en horeca. Het belang om zo snel mogelijk vanuit uw bedrijfspand te kunnen werken, begrijpen wij als geen ander. Snelheid en effectief werken staan bij ons hoog in het vaandel, echter met accuraatheid staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Dit start met een uitgebreid intakegesprek, waarbij al uw wensen naar boven komen.

Particulieren

In gedachten ziet u uw huis voor zich op dat stukje zand, maar u kunt zich nog niet voorstellen hoe het straks echt is. Met de eerste heipaal in de grond, is de start van de bouw een feit.

Het proces van ontwerpen, vergunningen, realisatie en onderhoud, doen we graag samen met en voor u. Het inrichten en van uw droomhuis uw thuis te maken, dat laten we graag aan u over!

 

Verenigingen

Het bestuur van een vereniging heeft vaak de verantwoording over de bouw of verbouw van het clubhuis, kleedkamers, sanitair of kantine. Is dit een last of een zegen? De vraag die wij van veel bestuursleden krijgen, is “we hebben een budget, maar waar moeten wij beginnen?” Het bouwproces in deze sector is dusdanig anders doordat de overlegstructuur in elke fase terugkomt. Wij begeleiden en ondersteunen de verantwoordelijke binnen de vereniging.

Waarom kiezen voor ons?

Door onze interne korte lijnen kunnen wij snel schakelen wat flexibiliteit creeert die de service goed maakt. In combinatie met flexibiliteit en topservice maakt dat ons een betrouwbare partner.

Flexibel

Intern korte lijnen maakt extern voelbare flexibiliteit.

Topservice

Duidelijke communicatie met u en altijd in overleg.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag of opmerkingen gericht aan één van onze oplossingen? We staan u graag te woord via mail, telefoon of komen bij u langs.